#Kotikenttäetu on yhteinen asia

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä keskisessä Suomessa ja on siksi Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Koko Tampereen seudun tavoitteena on kehittää Tampere-Pirkkalasta entistä toimivampi ja aktiivisempi yhteysasema Suomen ja Euroopan välillä ja panostaa suorien lentoyhteyksien lisäämiseen. Tampereen seutu kasvaa ja kansainvälistyy tällä hetkellä nopeammin kuin koskaan. Tämä noste vaatii toimiakseen luotettavaa ja kattavaa lentoliikenneverkostoa.

Kotikenttäetu ei koske ainoastaan Tampereen seutua, vaan myös keskistä Suomea, kuten Jyväskylän, Seinäjoen ja Vaasan alueita, sekä Satakuntaa.

Tampereen lentoliikenteen kehitysohjelmasta vastaa Business Tampere. Kehitystyötä tehdään yhteistyössä koko seudun – niin kuntien, kaupunkien kuin yritysten kanssa. #Kotikenttäetu on yhteinen asia!

Mitä #kotikenttäetu tarkoittaa?

Helppoa ja nopeaa matkaa. Omalta kotikentältä matka alkaa joutuisammin, kun lentokenttämatkaan ei tarvitse varata niin paljon aikaa. Kotikenttäetu takaa esimerkiksi perheille miellyttävämmän lomastartin ja -paluun.

Enemmän aikaa kohteessa. Kotikenttäetu tarkoittaa myös puhdasta aikahyötyä. Lentokenttämatkoihin kuluvan ajan voi säästää lomailuun ja viipyä siksi kohteessa pidempään!

Yli 300 kohdetta.Tällä hetkellä Tampereelta lennetään yli 300 kohteeseen vain yhden vaihdon kautta. Tampere-Pirkkalan lentoasemalta lentävät Finnair, SAS, Raynair, airBaltic ja matkajärjestäjistä TUI, Matkapojat ja Ikaalisten matkatoimisto. Suorat lennot kohdistuvat Helsinkiin, Riikaan, Tukholmaan ja Budapestiin. Lisäksi matkanjärjestäjillä on runsaasti omia lentoja tiettyihin, vaihtuviin kohteisiin – esim. Kanariansaarille, Portugaliin, Kreikkaan ja Turkkiin.

#Kotikenttäetu näkyy ja kuuluu

 

Lennä Tampereelta -logomateriaalit

Logo PNG-muodossa:

Lataa painokelpoinen PDF-logo

 

Tampereen ja Pirkanmaan kuvamateriaaleja löydät Visit Tampereen kuva-ja materiaalipankista